مشاوره حقوقی رایگان - محرمانه بودن استشهاد

سلام،
من بابت مزاحمت های 8 ساله ایجاد شده توسط همسایه طبقه بالا با داشتن صورت جلسه 110، صورت جلسه ساختمان و استشهاد از چند نفر از همسایه ها از ایشان شکایت کردم و امروز ابلاغیه دادگاه برایم در ثنا ثبت شد.
به دلیل حساسیت یکی از همسایه های امضا کننده استشهاد سئوالم این است که آیا استشهادی که در سامانه ثنا به همراه پرونده ثبت شده برای طرف مقابل هم قابل مشاهده است و آیا می توان درخواست کرد که فقط برای دادگاه محرمانه باشد و ایشان نتوانند لیست امضا کننده ها را مشاهده کنند؟

پاسخ ها :

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

خیر در هر صورت رویت می‌کنند چون در پرونده موجود هست