مشاوره حقوقی رایگان - مشرف بودن پنجره به حیاط

من به تازگی یک ساختمان دوطبقه روی پیلوت در به حال شمالی ساختم و همسایه روبرویی که جنوبی و در به حیاط هست در قسمت پشت و وسط ساختمان خود و روبروی حیاط و منزل من یک نورگیر مستطیلی تعبیه کرده و در سه ضلع نورگیر سه پنجره به سمت حیاط ما باز کرده آیا این قانونی هست
اینطور ایشان کاملا بر منزل و حیاط من مسلط خواهد شد و درحالی که طول حیاط من شش متر هست ایشان از طریق این سه پنجره کاملا بر خانه و حیاط من مشرف می شود و هیچ یک از خانه های منطقه و شهرستان چنین کاری نکردند حتی به اندازه یک روزنه
آیا این کار همسایه قانونی هست آیا می توانم شکایت کنم

پاسخ ها :

موسي  رضائي

موسي رضائي :

با سلام نه این کار کاملا غیر قانونی هست وشما باید اول تامین دلیل کنید وکارشناس مربوطه این موضوع رو تائید کنند ومتعاقب اون دادخواست بدین وتقاضای انسداد خروجی ورفع مشرفیت روبدین