مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ودیعه از موجر بدون قرارداد اجاره

سلام، خسته نباشید.
من یک آپارتمان اجاره کردم و حدود 6 سال در آن ساکن بودم ولی از سال 98 با صاحبخانه قرارداد نبستم. صاحب خانه هم از سال 98 جوابم کرده بود و میگفت برو . من 12 میلیون پیش صاحب خانه پول رهن داشتم. شهریور امسال اون جا را ترک کردم. اختلاف من با صاحب خانه بر سر اجاره ماهانه است. صاحب خانه اجاره ماهانه یک سال و نیم را طوری حساب میکنه که از پول رهن چیزی نمیمونه تازه من بدهکار هم میشم ولی من میگم اگر اجاره ماهانه را کمتر حساب کنید باید به من 3 میلیون بدی. حالا با توجه به این که من قرارداد ندارم و صاحب خونه هم به من پول نمیده و من اون جا را هم ترک کردم، میتونم برم و شکایت کنم و 3 میلیون را بگیرم یا کاری از پیش نمیبرم؟ لطفا به طور کامل من رو راهنمایی کنید که چی کار کنم و اگر میتونم شکایت کنم طبق کدام قانون یا تبصره میتونم کاری انجام بدم؟
ممنونم.

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با شهادت شهودی که از میزان ودیعه و اجاره ماهیانه شما اطلاع داشته باشن و با ارایه رسید ودیعه و اجاره پرداختی میتونید دادخواست بدید. تا رسید گی شود