مشاوره حقوقی رایگان - نزول

با سلام. بنده حدود 4 سال پیش به فردی 10میلیون قرض دادم و به جاش 16 تومن سفته گرفتم. بعد از 4 سال 4 تومنش رو پس داده و 6 تومنش مونده و پس نمیده. میگه اگر شکایت کنی الکی 2 نفر رو میارم تا شهادت نزول خواری بدن. حالا من اگر شکایت کنم و تمام 16 تومن سفته رو به اجرا بذارم، نزول خواری میشه؟ آیا در این 4 سالی که پول من مونده پیش طرف سودی بهش تعلق نمیگیره؟ با تشکر.

پاسخ ها :

مجيد  مصلحي نجف آبادي

جناب آقای مجيد مصلحي نجف آبادي :

سلام-شما هم زرنگ باش و اص پول رو با رسید انتقال به داداه ارایه بده تا جای حرف بیربط نباشه - دوست عزیز این کتاب الکترونیک رو مطالعه کن و اگر توجیح نبودی مجدد طرح سوال کن