مشاوره حقوقی رایگان - نزول خواری

با سلام يكي از بستگان متاسفانه مبتلا به يك اتفاق فجيه شده و مبلغ ٦میليارد نزول بدهكاري واسش پيش اومده كه البته بيش از نيمي از اين قرضو سود پرداخت كرده طرف مقابل هم يك باندن كه سركرده بانك از بقيه چهار درصد ميگرفته به ايشون ده درصد ميداده الانم چك هاشو پخش كردن اين بنده خدا از جايي كه زن بوده و ميترسيده خونوادش متوجه شن تنها خونه اي كه توش زندگي ميكنن رو وكالت بلاعزل داده به يكي از نزول خورا و يه مبايعه نامه هم داده مبني بر اين كه اگر تا فلان تاريخ اين مبلغ با سودشو ندادم ميتونين خونه رو تصاحب كنين اين بنده خداهم خودش كارمنده و گرفتار اين بلا شده خونشم سندش در گرو بانكه خونوادشم جز اون خونه چيزي ندارن بايد چيكار كنه و آيا اين مشكل قابل حل شدنه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
متاسفانه پولهای نزول باعث ویران شدن بنیاد خانواده خواهد شد وراهی جز پرداخت دیون خود وجود ندارد واکر هم بخواهد شکایت کیفری علیه اشخاص رباخوار مطرح کند شخص ایشان هم بعنوان متهم بازخواست خواهد شد

اكرم  حق شناس

اكرم حق شناس :

سلام واقعا متاسفم ،اگه رسیدهای پرداخت پول نزولی رو داره،شکایت کنه