مشاوره حقوقی رایگان - واخواهی

با سلام.
اگر در دادگاه شرکت نکرده باشیم و حکم از طریق برگ ثنا پیامک زده شده باشه و پیامک باز شده باشه و جلب صادر شده باشد رای دادگاه قاضی غیر حضوری داده میشه یا حضوری نوشته میشه. الان واخواهی داده بشه قبول میکنم یا نه؟

پاسخ ها :

مجيد  مصلحي نجف آبادي

جناب آقای مجيد مصلحي نجف آبادي :

سلام قابل واخواهی هست و ابلاغ قانونی محسوب میشه و در صورت عدم انقضای مدت 20روزه حق اعتراض دارید