مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم. اگر شخصی محکوم به پرداخت وجه سفته در دادگاه حقوقی گردد. بطوریکه برای عدم اجرای حکم دو نفر از همکاران شخص محکوم مبلغ دو برابر سفته به شخص شاکی بدهند و توافقی فی مابین نوشته شود که اگر تا 3 ماه مبلغ اصل شخص محکوم وصول نشود سفته های صادره توسط همکاران نیز با اصل طلب بدون عنوان ضمانت وصول خواهد شد. سند بصورت عادی تنظیم شده. ایا می توان این مسئله را به عنوان ربا از دادسرا پیگیری کرد. ممنونم

پاسخ ها :

علی خانی پور

علی خانی پور :

استان :

خیر العقود تابع القصود کاملا موافق توافق است المومنون اوفو بالعقود

أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا أَوْفُوا بِالْعُقُودِ ۚ أُحِلَّتْ لَكُم بَهِيمَةُ الْأَنْعَامِ إِلَّا مَا يُتْلَىٰ عَلَيْكُمْ غَيْرَ مُحِلِّي الصَّيْدِ وَأَنتُمْ حُرُمٌ ۗ إِنَّ اللَّهَ يَحْكُمُ