مشاوره حقوقی رایگان - سوابق کار و بیمه

با سلام و خسته نباشید خدمت مشاوران محترم بنده از تاریخ 2/6/92 الی 17/10/93 در سالنی به عنوان اپراتور مشغول به کار شدم بدون قرارداد و حق بیمه که زیر نظر دو انجمن صنفی رانندگان و شرکت های حمل و نقل بود و دوباره از سال 1/2/95تا 1/10/97 باز بدون بیمه مشغول بودم که باز بدون قرارداد و بیمه ادامه داشت و از تاریخ 1/10/95 تحت پوشش بیمه انجمن صنفی رانندگان و به عنوان کارمند اونها قرار گرفتم و در سالهایی که بیمه نداشتم تنها مدارکم حواله بارهایی بود که با دست خط و امضا خودم برای رانندگان صادر میکردم و برای گرفتن حق بیمه و سنوات و... میخواستم اقدام کنم که به اداره کار مراجعه کردم و همه این مسایل رو توضیح دادم ولی درست من رو راهنمایی نکردن و الآن هم که بیمه هستم حقوقم طبق قانون اداره کار نیست آیا میتونم با حواله هایی که خودم صادر کردم و تاریخ امضا داره خسارت بگیرم چکار باید بکنم ممنونم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

سلام
به اداره کار شکایت کنید و اسناد و شهود و فیش حقوق، هرچی دارید پیوست کنید.انشاءلله درست میشه.نشد تجدید نظر اونجاهم نشد،دیوان عدالت اداری.موفق باشید