مشاوره حقوقی رایگان - بکارت

سلام من دختری 17 ساله هستم که چند بار رابطه از پشت داشتم یکبار با همسایمون که اون پسر 19 سالش بود و بار دیگر با دوستش و بار سوم هم با یک پسر دیگر که در مجازی اشنا شدیم و او هم 17 سالش بود . و هر سه رابطه از پشت بوده است
ولی یکبار رابطه کامل از جلو داشتم با پسر خالم که بهم گفت باهام ازدواج میکنه و او 20 سالش بود و الت بزرگی داشت و هنگام رابطه خونریزی هم داشتم
ایا من پرده بکارتمو از دست دادم؟
ایا من میتوانم از او شکایت کنم؟
ایا من میتوانم دوباره با پسر همسایه رابطه از جلو داشته باشم اخه چند باره بهم میگه و اصرار میکنه ؟

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

درود
تشخیص ازاله بکارت با پزشک است و پاسخ حقوقی نیز نظر به جزئیات امر متفاوت بوده مانده پرسش آخر که در تخصص روانشناس است