مشاوره حقوقی رایگان - بازی با احساسات

سلام دختری 20ساله هستم در سن14سالگی با پسری اشنا و وارد رابطه احساسی شدم خیلی بهش وابسته بودم انگار ستایشش میکردم و ایشون هم طی این همه سال وانمود به دوست داشتنم میکردن جوری ک اگر نباشم میمیره و... ما رابطه جنسی هم داشتیم بکارتم برداشته شد توسط ایشون و قرار بر ازدواج بود تا همین سه ماه پیش رابطمون ادامه داشت
تا اینک ی روز امدن بدون اینک چیزی درمیان باشه گفتن منو نمیخواد و دوست ندارم از اون ب بعد هم هرچی سعی میکنم باهاش صحبت کنم خودش قایم میکنه
الان از شما وکلای عزیز میخوام بپرسم که راهی برای شکایت از ایشون هست برای بازی با احساسات و فریب دادنم طی این همه سال؟
امکان داره که اگر شاکی بشم ازشون خودهم مجرم شناخته بشم
یا اصلا شکایتم به جایی که جواب درستی بگیرم میرسه؟

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
در صورت شکایت صحیح مشکلی برای شما پیش نمیاد و میتونید حق و حقوقتون رو بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام تا زمانی که علقه زوجیت بین کسی نیست امکان شکایت نیز بر این قضییه وجود ندارد شما هیچ گونه حقوقی از این بابت ندارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید بررسی شود که این اتفاق در چند سالگی شما رخ داده است است و آن پسر چند سالش می باشد همه این ها نیاز به بررسی دارد و همین راحتی نمی توان با بله یا خیر پاسخ داد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

رابطه جنسی شما می تواند از مصادیق جرم سنگین زنای غیر محصنه و مستوجب مجازات حدی میبااشد بر اساس سوابق شغلی و تجارب خدمتی معمولا و قریب به اتفاق مردهای ایرانی با دختری که با ان رابطه جنسی برقرار کرده اند ازدواج نمیکنند و انرا صالح و دارای شایستگی برای ازدواج نمی‌دانند ....

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر شکایت شما از ایشان در حقیقت اعلام جرم علیه خودتان است چون بکارت خود را بدون علقه زوجیت از دست داده اید و به نوعی زنای غیر محصنه داشته اید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون با رضایت بوده به نظر شکایت نتيجه مورد نظر را ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حتما موضوع را به خانواده خود اطلاع بدهید
و سپس شکایت رابطه نامشروع نمایید
و نتیجه خواهید گرفت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید