مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای ازاله بکارت چگونه است

سلام وقت بخیر
بنده یک سال با آقایی که 4 سال جدا از همسرشون زندگی میکنن و درگیر مسائل مهریه هستند برای جدایی دوست شدم بعد از 6 ماه ایشان با وعده ازدواج و تحت فشار قرار دادن بنده صرفا بدلیل اینکه از علاقه ی من با خبر بودند پرده بکارت من را (از نوع حلقوی) از بین بردند و بنده گواهی پزشکی قانونی قبل از ازاله بکارت را دارم که نوشته سالم و بدون دخول است و بعد از ان برای اولین بار با این اقا رابطه داشتم و از اخرین رابطه 3 روز میگذرد ایا میتوانم شکایت کنم؟ قابل تشخیص است که کار کی بوده؟ شغل اقا وکیل دادگستری است
ایشون من رو رها کردن و علاوه بر ضربه روحی ضربه جسمی هم بمن زدند و چندین بار من رو کتک زدند لطفا کمکم کنید
سوال دوم هم اینکه ایا میتونم برای همسر ایشون شهادت بدم که شوهرشون با من ارتباط داشتن تو این مدت با ادله و اماره هایی مثل عکس و پیام ها و پرینت های پیام ها و شهود که خانمشون بتونن طلاق بگیرن؟ ممنونم اگر زود جواب بدید

پاسخ ها :

احسان طغیانی

جناب آقای احسان طغیانی :

سلام این موضوع به دو شکل قابل طرحه اول بین شما ازدواج از نوع دائم یا موقت بر قرار شده یا خیر؟

قرشی یزدی  سیدمحمدعلی

قرشی یزدی سیدمحمدعلی :

استان :

سلام .در مورد سوال شما اثباط اینکه ازاله بکارت توسط اون آقا بوده کمی سخت هست ولی اگر شما مورد اغفال قرار گرفتین ومستنداتی هم داشته باشید می تونید با شکایت کیفری ومراجعه به پزشکی قانونی این امر رو اثبات کنید ودر صورتی که با تمایل وبدون رابطه شرعی با وی بودین ممکنه برای خودتون هم مشکل پیش بیاد ومحکوم به رابط نامشروع بشید