مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حکم تخلیه

باسلام من در شیراز یک واحد آپارتمان را در اول دیماه 98 خریداری کردم و چون مشکل مالی داشتم آن را به صاحب قبلی رهن کامل دادم با توجه به اینکه خودم هم مستأجر هستم و قرارداد تمام شده میخواهم به خانه این برگردم با اینکه از یک ماه و نیم قبل بصورت شفاهی و حضورا در حضور دو شاهد به مستأجر اعلام کردم در پایان قرارداد خودم میخواهم بیایم و ایشان هم مخالفتی اعلام نکرده اما از یک هفته پیش که به ایشان زنگ زدم که یادآوری کنم تلفن من را جواب نداده و بعد از حدود چند روز بالاخره جواب داده و میگوید بنگاه گفته جواب نده و طبق قانون کرونا و گفته بنگاه تا هر وقت میخواهم میمانم و برو شکایت کن . بنگاه هم دوست مستأجر هست و میگوید دوست ندارد بلند شود اگه میتوانی بیرونش کن. تکلیف من چیست من به سختی با وام مسکن خانه خریدم که از مستأجری در بیایم و آسایش داشته باشم. باید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

منا محمدی سام

سرکار خانم منا محمدی سام:

با سلام
با عنایت به بخشنامه ای که جدیدا از سوی قوه قضاییه صادر شده است چنانچه محرز شود مالک ملک مسکونی را برای استفاده خود و یا اقوام درجه اول خود نیاز دارد و بتواند آن را اثبات نماید امکان اخذ دستور تخلیه در این خصوص وجود خواهد داشت