مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

سلام بنده بعد از 16 سال زندگی مشترک بدلیل آزارهای همسرم بشدت افسرده شدم و حالا به خاطر اینکه جلوی بچه ها الفاظ رکیک و زشت به کار میبرد و دست بزن هم دارد علاوه برا ینکه نفقه هم نمیدهد
میخواستم مهریه ام را مطالبه کنم با وجود اینکه ماشینش را به نام مادرش سند زده و بقیه اموالش هم قولنامه ای هست و شاید هم بنام مادرش زده باشد اگر اقدام کنم میتوانم مهریه ام را وصول کنم و چقدر زمان میبرد تا بتوانم طلاق بگیرم به دلیل عسر و حرج

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

برای طلاق عسر و حرج شما می‌بایست اثبات شود. و پروسه طلاق به دلیل عسرو حرج پروسه طولانیی میباشد