مشاوره حقوقی رایگان - تحریر و تقویم ترکه و تقسیم اموال

در مورخه 16-09-64 اموال پدر بزرگم بین وراث که 5 پسر و 1 دختر بود به صورت نادرست قسمت شده پدر بزرگ بنده دارای 2 فرد سند مشاعی زمین کشاورزی بوده که عموی بزرگم ناجونمردانه قسمت زیادی از اموال را با فریب و نیرنگ نسبت به بی سوادی بقیه وراث سوءاستفاده کرده و در حدود 15 هکتار را طبق تقسیم نامه معمولی و عادی برای خودش برداشته و به بقیه وراث چیزی نداده چون در حدود 30 قطعه زمین نه تحریر شده نه تقویم و نه تقسیم و تقسیم نامه اصلی و نه وصیت نامه را نشان میده و کلک های گوناگون دیگر حال سوال بنده این است که باید درخواست ابطال کرد یا درخواست تقسیم و فروش کرد پیشاپیش از حسن توجه شما بسیار ممنونم

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید درخواست تقسیم کنید و اگر مدرک و ادعایی دارن خودشان رو کنند و ارائه دهند