مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه آب باران در ملک همسایه

با سلام.
در مجاورت ساختمانی که بنده در آن سکونت دارم ساختمانی قرار دارد که مالکین ساختمان شیب قسمتی از بام ساختمان را به سمت پشت بام انباری های ساختمان ما هدایت کرده اند. با توجه به این که این امر موجب تخریب و آزار ساکنین ساختمان ما با آب باران شده است، لطفا بفرمایید چه اقدامی میتوان انجام داد؟ گویا قبلا میان ساکنین این ساختمان ها مشاجره لفظی صورت گرفته است.

پاسخ ها :

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام منطبق با ماده 99 قانون مدنی ، هیچکس حق ندارد ناودان خود را به طرف ملک دیگری بگذارد یا آب باران از بام خود به بام یا ملک همسایه جاری کند یا برف بریزد مگر به اذن او لذا رفع مزاحمت وی را بخواهید