مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام. بنده امروز با توجه به پارک کردن کامل کنار جدول درب خودرو را بصورت نصفه باز کرده بودم که هوا تهویه شود و بعد از 10 دقیقه بعد شخصی با درب خودرو تصادف کرده و حال سوال بنده این است آیا درب خودرویی که از قبل باز بوده و بصورت یهویی باز نشده بازهم مقصر خودروی پارک شده است یا کسی که در حال حرکت بوده؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام مقصر کسی هست که از عقب زده و فاصله طولی را رعایت نکرده باشد

صلاح الدین عالمی

جناب آقای صلاح الدین عالمی :

با سلام خودرویی که درش باز بوده مقصر خواهد بود چون شما سد معبر کسی را که مستقیم می‌رفته را کرده‌اید ولی اگر از پشت ماشین زده چون فاصله طولی را رعایت نکرده کسی که از پشت زده مقصر خواهد بود درب باز خودرو مانند اینکه شما بخواهید ماشین را از پارک بیارید بیرون و حرکت کنید و کسی به شما برخورد کرد شما مقصر خواهید بود میباشد

صلاح الدین عالمی

جناب آقای صلاح الدین عالمی :

در خودرو باز باشه از عقب محسوب نمیشه و سد معبر محسوب می‌شود و کسی که در را باز گذاشته مقصر خواهد بود