مشاوره حقوقی رایگان - حالت اشتغال

با سلام و وقت بخیر.
پدر بنده جانباز 15 درصد بوده است. پس از رویت نمودن عوارض شیمیایی به درصد خود اعتراض نموده است. در سال 1392 درصد جانبازی ایشان به 25 درصد افزایش پیدا کرد. همچنین دارای شغل آزاد و غیر رسمی می باشد. حقوق ایشان همچنان حقوق قبلی و در حد حقوق دیگر جانبازان 25 درصدی نمی باشد که به گفته مسئولان بنیاد به ایشان حالت اشتغال تعلق نگرفته است. راهکار برای ثبت حالت اشتغال ایشان برای رسیدن به حق و حقوق واقعی شان چیست؟ به توجه به این که ایشان به کمیسیون حالت اشتغال نیز رفته است و بدون توجه به شرایطش رد شده است.
پیشاپیش از توجه و زحمات شما کمال تشکر را دارم.

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود، این مسائل رو باید با مشورت افراد مطلع در ارگان مربوطه پیگیری کرد. ونظر کمیسیون برای ارگان مربوطه ارجح هست