مشاوره حقوقی رایگان - استخدام پیمانی در دانشگاه

سلام.
من حکم بورسیه هیات علمی جهت انجام تعهدات خدمتی ام در یک دانشگاه درجه یک داشتم اما سال 93، آن دانشگاه، از استخدام اینجانب سر باز زد و اینجانب به دیوان عدالت اداری شکایت کردم و مرداد سال قبل یعنی سال 98، حکم قطعی دیوان عدالت اداری را جهت استخدام پیمانی در این دانشگاه را گرفتم.
اما قبل از صدور حکم قطعی دیوان عدالت اداری به دلیل فشار ناشی از بیکاری و بی پولی و به دلیل 5 سال خانه نشینی به دانشگاه دور افتاده ای مراجعه کردم و تعهدات خدمتیم از آن دانشگاه درجه یک که از استخدام من سر باز زده بود به این دانشگاه دور افتاده منتقل شد و دو ماه پیش قبل از امضای قرارداد پیمانی، چهار سال هم از من تعهد محضری داخلی جهت خدمت در این دانشگاه دور افتاده از من گرفتن. اما حکم کارگزینی استخدام پیمانی که اخیرا این دانشگاه دور افتاده برای من صادر کرده، شش ماهه است. در حالی که باید یک ساله باشد و همچنین به جای شماره استخدامی، کد ملی من را در قسمت مربوط به شماره استخدامی قرار داده است و از طرفی درخواست تامین اعتبار من جهت استخدام پیمانی در این دانشگاه دور افتاده از طرف سازمان مدیریت استان مربوطه رد شده است. من هم البته این حکم کارگزینی این دانشگاه دور افتاده را امضا نکردم و الان میخوام طبق حکم قطعی دیوان عدالت اداری در همان دانشگاه درجه یک استخدام شم؟
آیا، من میتوانم طبق حکم دیوان عدالت اداری در همان دانشگاه درجه یک استخدام شم یا این که مجبور هستم در همین دانشگاه دور افتاده که تعهدات خدمتیم به آن جا منتقل شده است استخدام شوم؟
آیا طبق قانون، علی رغم جایابی و انتقال تعهدات خدمتیم به این دانشگاه دور افتاده، میتوانم طبق حکم قطعی دیوان عدالت در همان دانشگاه درجه یک استخدام شوم؟
ممنون میشم که جواب سر راست سوالم را بدهید.

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود، بازگشت شما با توجه به رای دیوان چون تعهدات خدمتی شما منتقل وجابه جا شده منوط به رضایت ونظر مثبت دانشگاه درجه یک می باشد.