مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پزشک برای عمل ختنه

سلام، خسته نباشید. پسرم در دو ماهگی ختنه شد. توسط یک جراح جوان کم تجربه در بیمارستان دولتی که 14 روز طول کشید که حلقه از پوست جدا بشه. بعدش هم دچار چسبندگی پوست به سر آلت به طوری که فقط سوراخ مجرای ادراری دیده میشد که همیشه بچه بیقرار هم بود. بردم پیش متخصص جراح مطب خصوصی. پوست آلت رو از سر آلت با دست جدا کرد که درد شدیدی هم بچه کشید. ولی هنوز هم آلت بچه حالت نرمال نداره. بعد از گذشت دو سال از تولد پسرم و پوست آلت به انتهای کلاهک آلت چسبیده و شکل الت طبیعی رو نداره. چون پسر اولم دقیقا شکل و فرم آلت طبیعی رو داره و دقیقا کلاهک آلت از خود آلت قابل تشخیص هست. همیشه باید با پماد کالاندولا چرب کنم بین پوستی که جمع میشه و آلت داخل میره. اگر نکنم مشکل سوزش و تجمع عفونت به وجود میاد. حالا با این اوصاف میتونم شکایت از پزشک کنم با تایید پزشکی قانونی برای پرداخت دیه؟ ممنونم از لطفتون

پاسخ ها :

شکایت از پزشک برای عمل ختنه شکایت از پزشک جراح قصور پزشک جراح مطالبه دیه قصور پزشکی مطالبه دیه دیه ختنه فرزند قصور پزشکی