مشاوره حقوقی رایگان - کسری خدمت سربازی

سلام.
... هستم از استان گیلان و شهر لاهیجان.
متولد 1378 هستم بنده 22 سالمه و دارای مدرک کاردانی رشته معماری دانشگاه دولتی هستم.
همچنین قصد ادامه تحصیل در مقطع لیسانس رشته معماری در دانشگاه دولتی دارم.

به خاطر شرایط کرونا و شرکت نکردن در کنکور 99 بنا بر مشکلاتی پذیرش نشدم و منتظر پاسخ تکمیل ظرفیت از دانشگاه هستم ولی تموم شدن برگ معافیت باعث مشکل شده. آیا راهی برای اضافه خدمت نخوردن هست؟ و همچنین شرایط بنده تا جایی که اطلاع دارم ارائه میدم و چقدر کسری لحاظ و چه کاری هایی باید انجام بدم راهنمایی بکنید. ممنون میشوم. تشکر.
شرایط بنده:
1: تک فرزند هستم.
2: میزان شنوایی ضعیف از مقطع ابتدایی تا الان. آخرین تست 1388
3: چشم بنده دور بین ضعیف هست نمره هر دو چشم 2 هست و در حال حاضر عینکی - آخرین تست 1399
4: داشتن احتمالی قند خون

شرایط خدمت پدر:
تاریخ خدمت: از 1365/08/18 تا 1367/05/27
مدت خدمت: 16 ماه داوطلب / 5 ماه و 9 روز موظف = مجموع 21 ماه و 9 روز
یگان خدمت: تی 45
نوع منطقه برابر دستورالعمل مناطق جنگی و عملیاتی: غرب - متوالی
عملیات شرکتی:
زبیداد
چهل چراغ
مرصاد
67/04/21 (عملیات عراق) منطقه شرهانی
اولین عملیات: گرفتن تپه زبیداد - عملیات زبیداد
آخرین عملیات: 67/04/21 (عملیات عراق) منطقه شرهانی
مجروح: 67/04/21 (عملیات عراق) منطقه شرهانی
نوع مجروحی: بمباران شیمیایی و موج انفجار
همین طور پدر بنده برای درصد جانبازی پیگیر هستن در حال حاضر کاری از بنده ساخته هست انجام بدم؟ یا بیشتر به پدر بنده مربوط می شود؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام به قانون نظام وظیفه مراجعه کنید
ماشالله چقدر کامل بیان کردید
با شماره بنده تماس بگیرید
شما رو به یکی از دوستان نظامی معرفی کنم
جهت راهنمایی بیشتر تماس بفرمائید