مشاوره حقوقی رایگان - مهلت وکالت نامه

سلام وقت بخیر، مهلت وکالت نامه اعتبارش تا 10 آذر ماهه و تا 14 آذر تعویض‌ پلاک تعطیله، با توجه به اینکه وکالت نامه از نوع وکالت نامه فروش هست و من بعد تعویض پلاک باید تو دفتر اسناد رسمی سند قطعی رو به نام خودم بزنم و توی این مدت دفاتر اسناد رسمی تعطیل نیستن منتها تعویض‌ پلاک تعطیله تکلیف‌ من چیه؟ اگر تمدیدی در کار باشه برای مهلت وکالت نامه ها توی دفاتر اسناد رسمی هم اعمال میشه و وکالت اعتبار داره؟

پاسخ ها :

تمدید وکالت خودرو اتمام مهلت وکالت خودرو وکالت تعویض پلاک خودرو خودرو