مشاوره حقوقی رایگان - تهديد آبروريزی در فضای مجازی

با سلام. يک دكتر از پسر اينجانب در تركيه بابت آبسه انگشت شصت دست دستمزد 1200 دلاری گرفته و گفته از همه مردم تركيه هم همين قدر ميگرفته. البته به دروغ پسر من بعد از اين كه به مردم گفته همه مسخره كردند و گفتن مبلغ خيلي زيادي گرفته براي همين ناراحت ميشه و بهش ايميل ميزنه ميگه داستان رو برای همه ميگه در فضاي مجازي. حالا اون دكتر از پسر من بابت تهديد به آبروريزي شكايت كرده. من رو راهنمايي كنيد كه بايد چی كار كنم؟ بسيار ممنون.

پاسخ ها :

تهدید به آبروریزی در فضای مجازی شکایت تهدید تهدید به آبروریزی تهدید آبروریزی