مشاوره حقوقی رایگان - وضعیت داروخانه دامپزشکی

با سلام.
میخواستم بپرسم اگر صاحب امتیاز و موسس داروخانه دامپزشکی فوت کند، وضعیت داروخانه به چه صورت خواهد بود؟ آیا تعطیل می گردد؟ آیا ورثه موسس می توانند با توجه به پروانه دامپزشک به عنوان مدیر فنی فعالیتش را ادامه دهند؟ با تشکر اگر راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

تکلیف داروخانه در صورت فوت موسس آن فوت صاحب امتیاز داروخانه ورثه متوفی