مشاوره حقوقی رایگان - حق اشرافیت شهرداری

با سلام. سند تک برگ ثبتی مربوط به زمین تجاری دارم. که یک ضلع آن در سند اشتباها به پلاک قید شده است و همان ضلع دارای پخ می باشد که پخ هم در سند قید شده. اکنون که برای اصلاح سند به شهرداری مراجعه کردم، از من حق اشراف میخواهند. در صورتی که این خیابان از ابتدا بوده و وجود پخ خود دلیلی بر خیابان بودن زمین از ابتدا بوده است. چگونه ثابت کنم که آن اشتباه ثبت یا شهرداری بوده و حق اشراف ندهم؟

پاسخ ها :

حق اشرافیت شهرداری پخ ساختمان قوانین پخ ساختمان حق اشرافیت شهرداری زمین تجاری