مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

با سلام و احترام
زمینی به مساحت 2350 متر مربع با کاربری گلخانه دارم (هزینه تغییر کاربری پرداخت شده) که دارای بیش از 250 متر مربع خانه سرایداری و انبار قدیمی است (دارای امتیاز برق، گاز و آب شرب و داخل بافت روستا)؛ جدیداً دهیاری اعلام کرده که باید به دلیل تعریض مسیر در طرح هادی، بیش از 5 متر در طول 45 متر عقب نشینی کنید که به دلیل اینکه کل اعیان در حاشیه خیابان قرار داره در صورت عقب نشینی باید کل 250 مترمربع تخریب بشه.
در صورتی که دست به ساختمان نزنم دهیاری میتونه حکم تخریب قهری ساختمان رو بگیره و عقب نشینی بده؟
لازم به ذکره که حق تقدیمی آستان قدس در سال 80 پرداخت شده.
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.

پاسخ ها :

مراد  صالحي

مراد صالحي :

استان :

س.تا زمانیکه دست به تخریب ساختمان نزنی دهیاری حق تخریب نداره.اما اگه ساختمان را تخریب کنی بایستی در جهت احداث بنای جدید طرح جامع شهری رعایت بشه ودهیاری حق اجرای طرح را دارد