مشاوره حقوقی رایگان - تمدید قرارداد نظارت ساختمان

سلام. بنده مالک هستم و پارسال برج 3 با ناظر برای ساخت قرارداد بستم و تاریخ شروع جواز ساختمان از برج 4 پارسال بوده است. بنده به علت مشکلاتی نتوانستم ساختمان را تخریب کنم و هیچ عملیاتی صورت نگرفت و امسال برج 4 هم اعتبار جواز منقضی شد و قرارداد ناظر هم تمام شد. حالا ناظر برای تمدید نظارت از حل اختلاف دادگستری شکایت و مطالبه وجه کرده ولی بنده اصلا تخریب نکردم و جوازمم باطل شده و فعلا هم قصد ساخت ندارم. الان ناظر میتونه برای تمدید مطالبه وجه کنه اونم مستقیم از بنده؟ با تشکر از پاسخ شما

پاسخ ها :

مصطفي  محمدپور

مصطفي محمدپور :

استان :

طبق قرار داد باید هزینه پرداخت کنید و میتونید از طریق اظهارنامه به ایشون اطلاع دهید که قرارداد نظارت فسخ شده است