مشاوره حقوقی رایگان - دروغگویی موسسه فراگیر ارشد

عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه وکلای ارجمند. ممنونیم از پاسخگویی شما سروران عزیز.

بنده با صحبت های مشاور موسسه ای برای آزمون فراگیر ارشد ثبت نام کرده ام و خدا رو شاهد میگیرم ایشون بارها عنوان کردند دارای مجوز برگزاری از سازمان سنجش و در حال حاضر تنها موسسه « برگزار کننده » فراگیر کشور هستند و هزینه 1 میلیون و 600 هزاری که پرداخت کردم بابت شهریه ترم اول و ارسال کتب آموزشی هست
اینک که موقع ثبت نام فراگیر ارشد از طریق سازمان سنجش رسیده و موسسه مذکور نقشی در برگزاری آزمون ندارند ادعاند هزینه 1600 فقط بابت کتب بوده درحالیکه کاملا دروغ می گویند و پشیمانم و مایل به شکایت هستم علیه این موسسه. آیا راه به جایی میتوانم ببرم؟؟ یک دنیا سپاسگزارم از شما عزیزان

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. بعنوان کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع شکایت کنید اگر بتوانید شهودی بر موضوع جور نمایید بهتر به نتیجه خواهید رسید.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم