مشاوره حقوقی رایگان - مدیر عامل و ارزش افزوده

چندین سال پیش در یک شرکت مشغول بکار شدم بعنوان مدیر عامل و 5%سهام دار هم کردن که بعنوان حقوق من بود , بعد از 7سال از مالیات بر ارزش افزوده زنگ زدن که شما باید بیای و ابلاغیه بدهی ارزش افزوده تحویل بگیری چون پرداخت نشده البته سالهای که شرکت غیر فعال هست الان آیا مسئولیت بدهی مالیاتی اون شرکت بعهده من میوفته یا اون شخص دیگه که 95درصد داشته یا اینکه هر کس سهم خودش رو باید پرداخت کنه ؟ و سوال بعدی اینکه چطور میتونم اون شرکت رو منحل کنم و از مدیر عاملی استعفا بدم چون اصلا نمی‌دونم شرکت فعالیت یا نه ؟

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

شرکت و مدیران مسوولند . شما میتوانید از مدیریت استعفا بدید و در روزنامه رسمی مدیر جدید ثبت کنید . هیات مدیره باید جلسه بزارن وتکلیف مدیران رو مشخص کنه. البته نوع شرکت وسایر شرایط مهمه که باتوجه نداشتن اطلاعات نمیتونم بیشتر راهنمایی کنم تماس