مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک خودرو

با سلام. من یک پرایدخریدم. 6 سال پیش بعد خرید قرار شد فروشنده زنگ بزنه قرار بزاریم برای سند و تعویض پلاک. خبری نشد تا زنگ زدم بهش گفت مدارک خودت و ماشین رو کپی کن و برای من فکس کن تا وکالت بدم کارهای سند رو بکنم که من برم محضر و .... خبری نشد تا یک ماه پیش خودروی من به دست راهنمایی توقیف شد. رفتم برای خلافی گفتن پلاکت شاکی داره. ماشین 4 دست چرخیده و من پنجمی هستم. پلاک از اول به نام یک شخص است ممنون میشم کمک کنید. (یاحق)

پاسخ ها :

عدم دسترسی به صاحب پلاک خودرو برای تعویض پلاک نبودن صاحب پلاک خودرو تعویض پلاک خودرو تعویض پلاک خودرو قوانین خرید و فروش خودرو