مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کارفرما به علت بیمه نکردن پرداخت نکردن عیدی مرخصی مزایا حق مسکن و غیره نخریدن لوازم ایمنی و..

با سلام حدود 5سال است که در یک کارگاه کفاشی کار میکنم و از روز اول کارفرما قول داده که بیمه میکند ولی تا 2 ماه پیش بیمه نکرده و در این مدت با ما قرارداد نبسته و هیچ نوع مزایایی به ما پرداخت نکرده و به صورت غیر قانونی مخفیانه از ما سوء استفاده نموده چنانچه که من با رنگ تینری کار میکنم حتی برایمان ماسک هم نخریده هواکش نیز برای کارگاه نصب نکرده و ریه های من در این 5 سال با رنگ و مواد شیمیایی خراب شده و مریض شده ام و حالا ریه هایم گرفته شده اند به طوری که نمیتوانم پیاده روی کنم و از پله ها بالا بروم حتی نفس کشیدن هم برایم سخت شده است. در ضمن در مورد دستمزد هم به ما ظلم مینماید به طوری که اگر با کارگاههای دیگر مقایسه کنیم 40٪ پایین تر از نرخ بازار کار میکنیم به دلیل کمبود کار در بازار مجبور هستیم. حال از شما یاری میخواهم 2 فرزند دارم 47 سالم نمیتونم نفس بکشم یا پیاده راه بروم یا از پله ها بالا بروم من باید برای رسیدن به حق و حقوق خود چه باید بکنم. با تشکر از زحماتتان

پاسخ ها :

اختر  میرسالاری

اختر  میرسالاری :

استان :

سلام..شما از طریق اداره کار برای عدم پرداخت حقوق قانونی..بیمه..سنوات و غیره اقدام کنید و برای مشکل ریه تان در داسرا طرح شکایت قصور کارفرما به علت عدم تجهیز ایمنی کار و دچار شدن به بیماری ریوی اقدام و انشالله نتیجه میگیرید و برای شما دیه میزنن