مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما بابت بیمه نکردن

بنده از سال 95 در یک فروشگاهی کار کردم ، ایشون بیمه منو از دیماه 1400 شروع کردند یعنی 5 سال با تاخیر، به اداره کار که شکایت کردم بابت بیمه و عیدی و اضافه کار و.. در جلسه کارمنده میگه ما بیمه ات را (چون طرف ثالث یعنی تامین اجتماعی) وجوددارد نمیتونیم بگیریم و فقط همین یکسال ونیم که بیمه هستی را لحاظ میکنیم ، نباید اعتماد میکردی و همون سالها باید اعتراض میکردی، ولی بابت عیدی هایی که نگرفتم( حتی یکسال هم نگرفتم) گفتند بررسی و حکم میدیم ، آیا واقعا کارفرمایی که اینگونه گول میزند و به عهد و قولش عمل نمیکند قانونی نمیتونه از حق کارگر دفاع کنه؟
البته متوجه شدم در خود تامین اجتماعی میشه شکایت کرد ، از اون طریق میخام شکایت کنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اثبات ودرج سوابق بیمه از طریق ادارات تامین اجتماعی قابل پیگیری است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.