مشاوره حقوقی رایگان - خسارت دیرکرد حقوق

سلام
من در یک کلینیک درمانی بعنوان منشی مشغول به کار هستم که کارفرما من را بیمه نمی کند و کمتر از قانون کار به من حقوق می دهد و هیچ مزایایی مثل حق مسکن و خواروبار، عیدی و پاداش و ... به من نمی دهد. اما بدلیل نگرانی از این که ممکن است کار دیگری پیدا نکنم تصمیم دارم چند سال دیگر هم در این کلینیک درمانی کار کنم. آیا بعد از شکایت از کارفرما ، ایشان باید خسارت تاخیر پرداخت حقوق من در این سالها را پرداخت کند و یا فقط باید مثلا حقوق تصویب شده در همان سال را بدهد و خسارت دیرکرد شامل آن نمی شود؟

پاسخ ها :

میثم نعمت

جناب آقای میثم نعمت:

سلام شعب رسیدگی اداره کار خسارت تاخیر را لحاظ نمیکنند و فقط به اصل مبلغ مابه التفاوت حقوق پایه رای میدهند. شما میتوانید به اداره تامین اجتماعی منطقه خودتان رجوع کرده و لعلام اشتغال در آنجا را بدهید و تقاضای بازرسی کنید تا بازرس بیاید و اسم شما را در لیست بیمه محل کارتان رد کند . بازرسین موظف به حفظ اسرار و عدم افشای نام شخص گزرش دهنده هستند و از این بابت نگرانی نداشته باشد

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام خسارت دیر کرد شامل این موضوع نمیشه بلکه مزایا و عیدی اون سالها و هم چنین عیدی به شما تعلق میگیره