مشاوره حقوقی رایگان - خودو مستثنیات دین

باسلام. بنده کارگر شهرداری هستم و در آژانس نیز کار میکنم. همسرم یک چهارم حقوق بنده را توقیف نموده و خودروی بنده را نیز از اداره ثبت اسناد توقیف نموده. از اتحادیه آژانس نامه بردم که از یک سال پیش در آژانس فعالیت دارم. آیا جزء مستثنیات دین محسوب می‌شود؟

پاسخ ها :

اکبرمقدم

جناب آقای اکبرمقدم :

بله درصورت اثبات اینکه تنها وسیله امرار معاش شماست.رفع توقیف میشود