مشاوره حقوقی رایگان - تست الكل و تمرد

سلام، خسته نباشيد.
بنده با ماشين بودم كه من رو متوقف كردن و من رو بردن پزشک قانونی و پزشك قانوني تست من رو ٢٥ ميلي گرم اتانول اعلام كرده. در حالي كه پزشک ميگفت تست منفي هست و نگران نباش اما ٢٥ ميليگرم است.
ماموران هم كمي لج كرده بودن چون گفته بودم شكايت ميكنم ازتون و در گزارش بنده نوشتن تمرد و توهين به مقامات و توهين به مامورين.
البته شاكي مامور راهور بوده و كسي كه گزارش رو نوشته كلانتري بوده.
هر چند هم كلانتري هم شاكي رضايت دادن بعد از چند روز حالا داديار گفت جرمت عموميه.
بنده نه در كلانتري و نه در دادسرا اغراقي نكردم فقط برگ مربوط به قبول وثيقه رو امضا كردم به زور داديار.
چه دفاعيه اي در دادگاه مد نظر شما هست؟ لطفا كمي توضيح بديد
چون پروندم رفته دادگاه. جواب تست هم كم بود حتي گواهينامه ام رو راهنمايي رانندگي به من برگردوند.