مشاوره حقوقی رایگان - تست الکل در رانندگی

باسلام. امشب ماشین همسرم را پلیس راهنمایی رانندگی متوقف کرد و از ایشون تست الکل گرفتن، تست مثبت بود ماشین را توقیف کردن و با ساختن پرونده ایشون را به کلانتری بردن. ایشون در کلانتری اقرار کردن که از اسپری لیدوکائین برای دندون درد استفاده کردن، و با گرفتن یک تعهد نامه ایشون را ازاد کردن، لطفا راهنمایی بفرمایید حکم ایشون چی هست و ماشین توقیف شده گواهی ایشون گرفتن

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر ایشان همین دفاعیات را مطرح کند و بگوید الکل مصرف نکرده از اتهام مبرا می شود
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز