مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد

با سلام و خسته نباشید.
من دختر 17 ساله هستم ( تا فروردین 18سال میشم ) میخواستم بدونم مدارک مورد نیاز و چگونگی گرفتن حکم رشد چطور هست؟ آیا حتما نیاز به امضای پدر هست؟ چون احتمال این که موافقت کنن با این موضوع به دلیل درخواست طلاق مادر خیلی کم هست. اگر راهنمایی ام کنید ممنون میشم.

پاسخ ها :

مهدی گلریز

جناب آقای مهدی گلریز:

سلام دوست عزیز
سن 18 سالگی یک اماره ایی هست فقط برای سن رشد و متن قانونی نمی باشد . برای گرفتن حکم رشد معمولا ( قریب به 90 درصد موارد) محاکم تا حصول سن 18 سالگی صبر میکنند. و البته نیازی به امضای پدر برای صدور حکم رشد نیست قطعا.