مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد دختر زیر 18 سال

سلام، خسته نباشید.
چند سالی میشود که پدر من فوت شدند و مادرم هم یک سال پیش فوت شدند. الان قیم برادرم هستند و حقوقی که میگیرم رو خودش استفاده می‌کند. کارت رو دست من نمی‌دهد و از پول حقوق که 6 تومن هست برای گشتن با دوستان خود یا راه اندازی کاری برای خودش استفاده می‌کند و تمام اطرافیان از دست او شاکی هستند که چرا تا ساعت 12 شب بیرون هست وقتی که دو تا خواهر او خونه هستند و از طرفی خواهر من در این باره به من کمکی نمیکند. پس من میخواهم حکم رشد بگیرم تا بتونم امور مالی خودم رو اداره کنم. چون برادرم دارد خونه رو میفروشد و معلوم نیست قرار هست با سهم من چی کار کند. من 15 سال دارم. ممنون میشوم اگر در این موضوع به من کمکی کنید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید دادخواست صدور حکم رشد را به طرفیت قیم خود که همان برادرتان هست مطرح ودادکاه با بررسی وارجاع به پزشکی قانونی در صورت لزوم تصمیم به درخواست شما خواهد نمود
مضافا اینکه اگر قیم شما نسبت به امورات شما بی توجه است ووجوه شما را حیف ومیل میکند میتوان از طریق اداره امور سرپرستی گزارش تا نسبت به این عمل اقدام قانونی لازم ازطرف امور سرپرستی اعمال گردد