مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف موتور سیکلت

سلام و عرض ادب. من موتورم رو گرفتن. مدارکش کامل هست و فقط قولنامه ای هست. موتور رو از دست من نگرفتن. یک دوست داشتم از دست اون گرفتن و توقیف شده. اون هم گوشیش خاموش هست و پیداش نکردم. الان هم میرم کلانتری میگن رانند باید بیاد و صاحب سند هم نیست. چی کار باید بکنم؟ تو رو خدا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اسناد مالکیت بنام شما نیست اما اصل اسناد و مبایعه نامه که در دست شما هست، بااین اوصاف باید دادخواست الزام به انتقال سند و فک پلاک به طرفیت مالک (فروشنده) بدهید همزمان درخواست رفع توقیف بدهید دادگاه دستور رفع توقیف می دهد