مشاوره حقوقی رایگان - مصالحه

با سلام مصالحه با متن زیر آیا باطل میشود؟
مال الصلح مقدار یک سیر نبات زرد صندوقی موهوب بعد العقد عقد واقع و صیغه صلح جاری گردید. شروط ضمن العقد، شرط شد. اختیار فسخ مصالحه و استیفا منافع از مورد مصالحه از حال تحریر لغایت پنجاه یال کامل شمسی دیگر به طوری که در ارث کسی قرار نگیرد و برای خانم مصالحه شرط شد. در صورت فوت خانم مصالحه ملک مورد مصالحه در ملکیت متصالح مستقر خواهد شد. متصالح ملزم است سیصد هزار ریال از عین المال خود ده هزار تومان به ورثه فرزند دیگرش (پسر) پرداخت کند و مبلغ بیست هزار تومان در ایام فاتحه خوانی مصرف نماید و نیز یک ماه روزه یک سال نماز به غیر از سی هزار تومان فوق الذکر اجاره نماید.
در ضمن این خانم مصالحه کننده بی سواد بوده و یکی از شاهدین هم بی سواد بوده و این خانم غیر از متصالح یک فرزند پسر دیگر و پنج دختر هم داشته و از پنج دختر در مصالحه نامی برده نشده و ده هزار تومانی که برای ورثه پسر فوت شده خانم مصالحه کننده و20 هزار تومان برای فاتحه خوانی در نظر گرفته شده بود، هیچ کدام انجام نشده است. قبل از تاریخی که مصالحه انجام شده و در زمان حیات خانم مصالحه کننده سه دونگ از این زمین توسط پسر فوت شده به متصالح اجاره داده شده و اجاره نامه هم موجود هست.

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود : این ظاهرا یک متن قدیمی است که برای تحلیل درست بر اینکه آیا این سند یک سند صلح است یا وصیت یا سند دیگری است باید بررسی گردد.
توصیه میکنم در این مورد بعد از تماس و یک صحبت مختصر به صورت حضوری بررسی گردد.
09123205194(زرین صدف)