مشاوره حقوقی رایگان - مصالحه نامه جعلی

شخصی که نزد پدر بنده در شرکت سهامی خاص کار میکرده ،امضاء و اثر انگشت ایشان رابرای انجام امور اداری گرفته و در عوض مصالحه نامه ای مبنی بر واگذاری نیمی از دارایی های پدرم را در آن ثبت و مدعی شده البته بدون ثبت قانونی ، بدون تایید هیات مدیره و با توجه به اینکه اموال پدرم به دلیل دریاف وام در رهن بانک بوده و با وجود شکایتی که پدرم نموده رای عدم تعقیب به متهم صادر شده و شخص با رای دادگاه شرکت را تصاحب و از ورود مدیرعامل و کلیه اعضای هیات مدیره به شرکت با ایجاد ترس و رعب و ضرب و شتم اعضا و زورگیری شرکت را تصاحب نموده ، علاوتا اقدام به فروش شرکت بدون هیچ مدرک قانونی به غیر نموده است ، و با وجود قرارداد با دو وکیل پس از سه سال هنوز قادر به بازپس گیری شرکت نشده ایم و متهم با نهایت خود سری مصالحه نامه دیگری به دادگاه ارایه نموده و حال به املاک شخصی پدر اینجانب قصد تعرض دارد خواهشمند است بنده را راهنمایی فرمایید ، لازم به ذکر است متهم با پرداخت رشوه و پیشنهاد رشوه ، حتی نظر وکلا و نیروی انتظامی را به سمت خود جلب مینماید علاوتا در رای بدوی کارشناس محترم خط در دادگستری تایید بر نوشتن متن پس از امضا نموده اند و در متن مصالحه نامه هم واگذاری به صورت دانگی نوشته شده در صورتی که میبایست به صورت مشخص و با تعداد سهام میبوده، و اموال شرکت نیز در رهن بانک با قراردادی از چند سال پیش بوده، با وجود همه این موارد وکیل پدرم تنها به موضوع حقوقی اشاره و نسبت به اثبات نوشته پس از امضا اقدام نموده که در نهایت در رای تجدید نظر باعث رد تعقیب به دلیل عدم ارایه دلایل و مدارک کافی گردیده است، و حتی با توجه به اینکه در قرارداد فیمابین پدر بنده و وکیل ادامه دعوی میبایست به دیوان عالی منتقل میشد وکیل هر زمان از اینکار سر باز زده و هیچ اقدامی در خصوص ابطال مصالحه نامه انجام نداده است که این موضوع منجر به سو استفاده هر چه بیشتر متهم گردیده است

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

با سلام:
با در نظر گرفتن کلیاتی که شما نوشته اید ظاهرا وکیل شما ابتدا سعی نموده اند با ارائه دادخواست حقوقی قضیه را پیگیری نمایند لیکن راه صحیح این بود که بدوا و در ابتدای کار شکواییه کیفری جعل و استفاده از سند مجعول را در دادسرا و دادگاه کیفری پیگیری مینمودند و سپس در صورت اثبات جعل به سراغ مسائل حقوقی آن و اقدام برای ابطال صلحنامه به علت جعلی بودن میرفتند. در هر حال پیگیری فعلی و رفتن به دیوان هم قبل از اثبات جعل کاری بیهوده و اتلاف وقت خواهد بود. موفق باشید