مشاوره حقوقی رایگان - ابطال مصالحه نامه

پدرم که بیسواد هست مصالحه نامه ای رو انگشت زده البته از سال 86 تا حالا همین مدرک هم به ما نمیدادن از طریق دادگاه گرفتیم و تا حالا فکر می‌کرد که اجاره داده نه مصالحه
هنگام تنظیم همین مصالحه متصالحین نبودن فقط پدر خانم متصالحین و دوستش که وکیل هس بوده و تنظیم کرده و پول رو هم پدر خانم متصالحین داده نه متصالحین البته پدرم میگه پول رو به عنوان اجاره املاک و زمین سهم الارث پدری گرفتم
آیا راهی هس مصالحه باطل بش؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر قصد پدر شما اجاره بوده نه صلح وبتوانید قصد ونیت انجام عقد را اثبات نمایید قابل بطلان خواهد بود درغیر اینصورت خیر