مشاوره حقوقی رایگان - استرداد سکه مهریه

سلام. دو سال پیش با همسرم کارمون به جدایی کشید و چون نمیومد جلسات دادگاه، آخر سر برای ثبت طلاق تعدادی سکه که دادگاه به عنوان پیش قسط تعیین کرده بود، سپردم صندوق دادگاه. دقیقه نود آشتی کردیم و الان داریم زندگی می کنیم. خودم میتونم برم سکه ها رو پس بگیرم یا به من نمیدن؟
ممنون از کمکتون.

پاسخ ها :

يد الله  بهرامي

يد الله بهرامي :

سلام به اتفاق همسرتان با کارت ملی و شماره پرونده به اجرای احکام دادگستری محل مراجعه کنید