مشاوره حقوقی رایگان - سایه اندازی و کم ارزش شدن ملک

با سلام منزل مسکونی من جنوبی هست. در یک طبقه همکف و یک طبقه اول . حیاط پشتی به عرض 2/5متر میباشد. لازم به ذکر هست که در محل زندگی من اختلاف ارتفاع خانه ها زیاده یعنی طوری که همسایه پشتی من پایان کار طبقه پیلوت و طبقه همکف رو گرفته و سقف طبقه اول باز سقف طبقه همکف منزل من کمتر بود .
ایشان دو سال پیش اقدام به ساخت و ساز غیر مجاز و دو طبقه روی طبقه اول کرده. که من به شهرداری بابت سایه اندازی و کم ارزش شدن ملکم کردم. تا یک سال جوابی نگرفتم در این بین همسایه پشتی من اقدام به تقاضای پروانه ساخت و کارهای قانونی کرد. به کمیسیون رفته و جریمه داده. کمیسیون بدون در نظر گرفتن شکایت من ( کپی و تاریخ شکایت موجود میباشد ) رای به جریمه داده. و ایشان در پی گرفتن پایان کار میباشد. ولی از طرف شهرداری هیچگونه همکاری با من نشده حتی شکایت من به کمیسیون ارجاع نشده. خواهشمندم راهنمایی کنید. لازم به ذکر است الان که سقف سوم رو زده از سقف طبقه اول من مقداری بالاتره ولی کلا نورگیری منزل من کم شده به شدت

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

موضوع حسب مورد در مراجع خاص از جمله دیوان عدالت اداری قابل پیگیری می باشد