مشاوره حقوقی رایگان - عوض کردن دادخواست درحال بررسی بعد از 6ماه

دادخواست اجرت المثل از تاریخ اول مهر 96 از طرف خواهان داده شده و شش ماه است که دادگاه درحال بررسی است و کارشناسان هم قیمت گذاری کردن حال بعد از شش ماه از تاریخ دادگاه درخواست اجرت المثل ده سال عقب تر رفته و شده از اول مهر 86 آیا اصولا میتوان در دادگاه حقوقی با این شرایط دادخواست را تغییر داد ؟

پاسخ ها :

ليلا  حسنعلي زاده

ليلا حسنعلي زاده :

تا جلسه اول میشه بعد از اون نمیشه

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

اگه جلسه اول بوده خواهان میتونسته اضافه کنه درغیراینصورت خیر امکانش نیست