مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل سند مشاع به سند شش دنگ

با عرض ادب و احترام
بنده مالک سه سهم از سی و هفت سهم شش دانگ زمینی هستم زمین 10 پلاک شده و هشت پلاک با سند مشاعی پلاک خود را ساخته اند و دو پلاک باقی مانده که یکیش از من است
حال من میخاهم سند خودم را شش دنگ و تک برگ کنم
موافقت شهرداری رو هم گرفته ام و پروانه پلاکم را بهم داده است ایا باید رضایت شرکا رو هم جلب کنم نحوه جلب رضایتشان چگونه است یعنی باید از تک تک امضا بگیرم
تقسیم نامه هم داریم
البته 31 سهم زمین به نام یک مالک بوده و تقسیم نامه داریم و 6 سهمش جدا از تقسیم نامه است و تقسیم نامه نداریم
در سندم اینطور ذکر شده
سه سهم از سی و یک سهم مشاع از سی و هفت سهم شش دنگ
سپاسگزارم

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام ، ابتدا با توجه به تقسیم نامه ای که دارید ، از ثبت محل درخواست افراز دهید.