مشاوره حقوقی رایگان - درمورد تقسیم ارث

با سلام و خسته نباشید
پدرم حدود 17سال پیش فوت کرد بعد از فوت پدرم مادرم با دایی من یه واگذار نامه بیرون اوردن که امضاء هیچ کدام از وارث زیر ان واگذار نامه نبود و در سالی تنظیم شده بود که پدرم سکته مغزی کرده بود. اموال پدرم را فروختن ارث را مساوی بین ما 2پسر و یه دختر و خودش تقسیم کرد من هم چون بچه کوچک داشتم خانه برای زندگیم نداشتم. به ناچار رفتم دفتر خانه از من امضاء گرفتن که همه اموال ارث گرفتم من هم امضاء کردم ایا میتونم ارث قانونی خودم را تقاضا کنم دادخواست بدم جوابش خیلی برام مهمه الان چندین سال دارم به خاطر ظلمی که به من شده زجر میکشم با تشکر از زحمات شما وکلا

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود، باتوجه به اینکه شما در محضر اقرار به گرفتن سهم الارث خود کردین دیگر راهی برای شما وجود ندارد، اگر اموالی از پدر شما وهنوز به نام ایشان موجود باشد می توانید نسبت به آن اقدام کنید