مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور فروشنده برای سند و دبه کردن بر سر مبلغ دریافتی اش

با سلام و وقت بخیر
حدود 3 سال پیش در تهران واحدی خریداری کردیم
و قرار شد در مدت حدودا 2 .3 ماه سند در دفترخانه انتقال به بنده انجام گیرد و مبلغ 20 میلیون که مانده بود را تقدیم فروشنده کنم. مثل اینکه فروشنده 2 درخت جلوی ساختمان را قطع کرده بود و در مدت مقرر نتوانست کارهای شهرداری مالیات را به پایان برساند هیمنطور گذشت تا یک سال و نیم بعدش بنده به دفترخانه مراجعه کردم و عدم حضور فرد را گرفتم بعد از یک سال و نیم که الان باشد تماس گرفته و گفته من وکیل گرفتم تا جواب شهرداری دارایی گرفتم باید هزینه اش را شما بدید و من برای سند زد در محضر 50 میلیون (پول وکیل) پول میخواهم در صورتی که من یک سال و نیم صبر کردم و بعدش عدم حضور گرفتم و الان سه سال شده با اینکه تو این سه سال مستاجر هم داشتم.‌ و شخص فروشنده با توجه به افزایش قیمت خانه ها دبه کرده و دادگاه رفتم شکایت هم کردم. به نظر شما این وسط من خریدار مقصرم یا فروشنده؟ و این وسط من باید خسارتم بگیرم یا فروشنده باید بجای 20 میلیون 50 میلیون و پول وکیلی که برای خلاف ساختمانش رو من بدهم؟

پاسخ ها :

علیرضا عطایی

علیرضا عطایی :

سلام.شما به هیچ وجه نباید پولی پرداخت کنید و میتونید شکایت کنید و بابت سند و خسارات دادرسی محکومش کنید،و اون میتونه صرفا بابت طلب بیست میلیونی از شما شکایت کنه

دکتررسول    احمدي فر

جناب آقای دکتررسول    احمدي فر :

سلام فروشنده مقصر است شما میتوانید خسارت بگیرید خیر