مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور فروشنده برای انتقال سند

با سلام. من در تاریخ 98/12/08 با قولنامه عادی که مهر بنگاه دارد یک ماشین از یک آقا خریداری کردم. که این آقا برادر شوهر خانم فروشنده بود و قولنامه به نام اون آقا هست. وجه خودرو کامل پرداخت شده به جز مبلغ 2 میلیون که موقع انتقال سند قرار شد پرداخت گردد. اون خانم وکالت تعویض پلاک رو دادن و تعویض پلاک در تاریخ 1399/02/15 انجام دادم. حالا اون خانم برای انتقال سند قطعی به دفترخونه نمیاد. متوجه شدم که سند به نام شخص دیگری هست و اون هنوز به نام این خانم نکرده. از طرفی این خانم ادعا میکنه که باید به من 110 میلیون بدی که بیام سند به نام کنم و میگه قولنامه به نام برادر شوهرم هست و من نفروختم. حالا من چه اقدامی میتوانم بکنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرچند با ثبت نام شما در اداره شماره مذاری وتعویض پلاک خودرو در سامانه اداره راهتمایی ورانندگی بنان شما ثبت مردیده است و با توجه به اخذ برگ سبز خودرو مالکیت شما تثبیت شده است ولیکن میتوانید با تنظیم دادخواست ازطریق دفاتر خدمات قضایی الزام به حضور در دفتر خانه جهت نقل وانتقال رسمی خودرو را به طرفیت مالک اصلی واشخاص مرتبط با معامله طرح وثبت نمایید

مصطفی مهدوی

جناب آقای مصطفی مهدوی :

سلام شما میتونید دعوای حقوقی با عنوان 1- اثبات وقوع عقد بیع 2- الزام به تنظیم سند رسمی علیه فروشنده و صاحب سند اقامه کنید.
موفق باشید