مشاوره حقوقی رایگان - سندسازی

سلام
خواهشمندم از وکلای محترم راهنمایی بفرمایید.
پدر مرحومم زمینی را شریکی با فرد دیگری سال 53 خریدن که حدودا 18000 متر بوده. در سال 59, 6100 متر از این زمین شراکتا فروخته شده به نفر سومی
در سال 89 پدرم در بستر بیماری گویا وکالتی رو به فرزند شریکش داده و الان ما بنچاق معامله ای در دفترخونه گرفتیم که همون سال, فرزند شریک پدرم با وکالت از هر دو مالک 6200 متر زمین رو خریده.
اولا ایا امکان انتقال ملک با وکالت به خود طرف هست؟
دوما الان ثبت اسناد میگه شما دیگه هیچ مالکیتی به این پلاک ثبتی ندارید. در صورتی که الان زمین متر زده شده 12000 متر هست. ایا امکان داره که زمین شریکی فقط از سهم پدر من در معامله فروخته شده باشه به فرزند شریک؟ یا باید از سهم هر دو مساوی فروخته شده باشه؟

به دلیل فوت پدرم و نامعلوم بودن سندسازی به شدت نیاز به وکیل زبده ای داریم که مسئله رو مشخص کنن که دنبال قضیه رو بگیریم یا دیگه دستمون به جایی بند نیست.
ممنون