مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه

با سلام و درود خدمت صاحبنظران محترم ... طبق دادنامه ای که از دادگاه عمومی حقوقی صادر شده اینجانب امین اموال شخصی هستم که مفقودالاثر میباشد ... وی از اداره ای که در آن بازنشسته شده اند مطالباتی داشتند که بنده آن را وصول کردم و به خانواده اش تحویل دادم ... اداره مذکور طلب مفقودالاثر را با تاخیر چند ساله واریز کردند ... بر مبنای ماده 522 قانون آیین دادرسی مدنی به دادگاه دادخوست خسارت تاخیر تادیه را بر علیه اداره تقدیم نمودم ... هم اکنون دادگاه قرار رد دعوی را صادر نموده ... به این دلیل که میگوید چون اصل طلب توسط امین مطالبه شده (نه توسط دائن) پس موافق با ماده 522 قانون ایین دادرسی نمیباشد و قرار رد دعوی را صادر نموده ... سوال اینجاست: آیا اشخاص محجور که غایب مفقودالاثر هم جزئی از آنها میباشند چون نمیتوانند مطالبات خود را شخصا وصول نمایند و نماینده قانونی آنها مانند قیم و امین مکلف به وصول مطالبات آنها هستند در صورت تاخیر در پرداخت مطالبات این اشخاص ، در آینده نمی توان خسارت آنها را وصول نمود؟؟ چرا موضوع خسارت تاخیر تادیه در مورد این افراد خلاء قانونی دارد؟ ماده 522 قانون آیین دادرسی مدنی به دلیل ذکر (مطالبه اصل طلب توسط دائن) حقوق این ناتوانان را در موضوع جبران خسارت معنونه ضایع نموده است .. به نظر شما چگونه میتوان خسارت تاخیر تادیه غایب مفقودالاثر را وصول نمود؟؟ خواهشا خواهشا خواهشا بنده را راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
مطابق قانون اصیل یا وکیل ایشان و یا نماینده قانونی وی می‌تواند مطالبه کند، برای غایب مفقودالاثر هم قیم، نماینده قانونی محسوب می‌شود نه امین اموال.